ALTIN
DOLAR
EURO
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

YENİDEN REFAH PARTİSİ, FATSA İLÇE BİNASINDA İLK TOPLANTISINI YAPTI

30.05.2019
1.070
A+
A-
YENİDEN REFAH PARTİSİ, FATSA İLÇE BİNASINDA İLK TOPLANTISINI YAPTI
Reklam

Yeniden Refah Partisi Fatsa’da ilçe binasında ilk toplantısını yaptı. Kısa bir süre önce, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından Kurucu İlçe Başkanlığına getirilen Orhan HASOĞLU’nun önderliğinde kurucu yönetim kurulu üyeleri ilk toplantıyı gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşma yapan, Başkan HASOĞLU, “Yeniden Refah Partimizin hayırlı ve uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Milletin büyük ilgisine, teveccühüne layık olacağımızı belirtmek isteriz.
Yeniden Refah Partisi olarak bizler, kavga etmek, çatışmak, cezalandırmak, yıkmak için gelmiyoruz. Bizler, bugüne kadar yapılan bütün hayırlı hizmetlere teşekkür etmek, bu hayırlı hizmetleri yapanları tebrik etmek, yapılan hizmetleri görmek ve takdir etmek için geliyoruz. Bununla birlikte eksikleri tamamlamak, eksik yapılanları nihayete erdirmek için geliyoruz. Yine bununla birlikte yanlışları da doğrusunu ortaya koyarak düzeltmek için geliyoruz. Yapılan hizmetlere teşekkür edeceğiz, takdir ve tebrik edeceğiz, eksikleri tamamlayacağız, yanlışları da davamıza, istikametimize uygun doğrularla düzelteceğiz.

Bugün milletimize Yeniden Refah Partimizin müjdesini verirken ehvenişerler yerine artık hayrın kendisinin meydana çıktığının müjdesini veriyoruz. Bugün milletimize çaresizlik, umutsuzluk, alternatifsizlik döneminin sona erdiğinin müjdesini veriyoruz. Bugün milletimize asli yuvamıza dönüşün başlangıcının müjdesini veriyoruz ve ‘Artık umut var, artık çare var, artık alternatif var, artık Yeniden Refah var’ diyoruz.
Bugün Fatsa da tarihi bir adımın başlangıcını gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki aylarda kongremizi yapacağız. Ve bu süre zarfında bizimle olmak isteyen, bu kutlu yolda görev almak isteyen tüm hemşerilerimizi partimize bekliyoruz. Cenabı Allah çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri muzaffer eylesin.” şeklinde konuşmalarını sonlandırdı.

Fatsa İlçe Teşkilatının Kurucu Yönetiminde yer alan Avukat Mehmet Sami UZUN ise, “Geçmişten bu yana aile olarak Milli Görüş çizgisinde yetiştirildiğini, bu ahlak ve ilkeler doğrultusunda yaşamını şekillendirdiğini, Erbakan; liderliğinde yeniden halkımızda bir heyecanın oluştuğunu, milletimizin Yeniden Refah Partisine umut bağladığını, çok kısa bir süre içinde yoğun bir teveccühe mazhar olacaklarını, Ülke çıkarlarını, şahsi menfaatlerinin üzerinde tutan herkesi üye olarak partilerinde görmek istediklerini” söyledi.

Parti Yönetimi toplantının ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

MKP Mah. Reşadiye Cad. Atasoy İş hanı Daire No: 2 Kat:3 (Teb Bankası Karşısı) Fatsa/ORDU
Yorumlar

Reklam
BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.