ALTIN
DOLAR
EURO
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

YENİDEN REFAH FATSA İLÇE TEŞKİLATININ 2’NCİ OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

30.08.2022
932
A+
A-
YENİDEN REFAH FATSA İLÇE TEŞKİLATININ 2’NCİ OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI
Reklam

Yeniden Refah Partisi Fatsa İlçe Başkanlığı’nın 2’nci olağan kongresi Parti binasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlandı.

30 Ağustos salı günü parti binasında yapılan kongrede, Divan Başkanlığına Adem Ağca, divan üyeliklerine Hasan Demir ve Mevlüt Erşaru seçilerek, faaliyet raporu, gelir-gider hesap cetvelinin okunmasından sonra siyasi konuşmalar kısmına geçildi.

Kongrede ilçemizde serbest meslek faaliyeti icra eden Av. Mehmet Sami UZUN,  tek liste ile girdiği seçimde, Yeniden Refah Partisi Fatsa İlçe Başkanlığına seçildi. UZUN konuşmasında; “Bugün ülkemizde siyasi faaliyette bulunan birçok parti var iken, yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte burada olmamız hepimiz için onurdur, şereftir. Rahmetli Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Hocamızın oğlu Dr. Fatih ERBAKAN tarafından üç yıl önce kurulan “Ahlak ve Maneviyat” düsturuyla yola çıkan Yeniden Refah Partisi, 81 İl, 900’den fazla İlçede teşkilatlanmasını tamamlamış, 300.000’e yaklaşan üye sayısı ile milletin teveccühüne mazhar olmuştur. Yeniden Refah Partisi, kurulmasıyla birlikte, alternatif yok, kime oy verelim şeklindeki söylemleri boşa çıkarmış, bugün kararsız seçmenler için en doğru adres olmuştur. Bugün yapılan Kongre’de yönetim kurulu üyeliğine ve il delegeliğine seçilen tüm dava arkadaşlarımızı tebrik eder, kongremizin ilçemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.”dedi.

Yeniden Refah Partisi Ordu İl Başkanı Hasan Aygün kongrede yaptığı konuşmasında; “Rahmetli Erbakan hocam dava bilinciyle bizleri şuurlandırdı. İslam’ın sadece namaz kılmak, oruç tutmak ve tespih çekmekten ibaret olmadığını, İslam dininin bir cihat olduğunu bizlere öğretti. Yine Genel Başkanımız, kendisine teklif edilen tüm makam ve mevkileri elinin tersiyle iterek, ben babamın yarım kalan çileli davasına talibim, diyerek yola başladı. Bugün burada olmak bizim için Allah’ın bir lütfudur. Allah bizi ebediyen bu kutlu yolda sabit kılsın, kongremiz Ordu ilimize ve Fatsa’mıza hayırlı olsun, dedi. 


İlçe Başkanlığına seçilen Av. Mehmet Sami UZUN’un yönetimi, Özgür AYDEMİR, Doğan GEGİN, Hüsamettin İPEKÇİ, Ali Osman ÇALIŞKAN, Hasan SEÇEN, Orhan SEZGİN, Eşref AŞANDOĞRUL, Fatih ATMACA, Özay ATEŞ, Adil KİREZ, Erdem ÇITIR, Hamza ELZEREN, Muhammet KARATAŞ, İbrahim YILDIZLI, Kemal ÖZTOP’tan oluştu.

Yorumlar

Reklam
BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.