ALTIN
DOLAR
EURO
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

VALİZİNİ KAPAN AŞTİ’YE KOŞTU

02.06.2019
256
A+
A-

ANKARA HABERLERİ Tatil başladı valizini kapan AŞTİ’ye koştuAA-DHA 01.06.2019 – 16:01 Son Güncelleme : 02.06.2019 – 10:28

VALİZİNİ KAPAN AŞTİ’YE KOŞTU
Reklam

Önceki gün başlayan tatil nedeniyle otobüs yolculuğunu tercih eden vatandaşlar, uzun kuyruklar oluştururken, yolcu karşılamak üzere terminale gelenler ise otoparkta yer bulmakta zorlandı. Biletlerin günler öncesinden tükenmesi nedeniyle otobüs firmaları da ek seferler koydu.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Yolcu yoğunluğunun arttığı AŞTİ’de bayram öncesi vatandaşların rahat ve huzurlu bir yolculuk yapabilmesi için güvenlik önlemleri de artırıldı. AŞTİ, 77’si hareketli, 113’ü sabit olmak üzere 190 güvenlik kamerası ile izlenirken, özel güvenlik personeli sayısı da çoğaltıldı.

BİLET BİTTİ EŞLER AYRI GİTTİ

Tokat’a giden Tarık Koçak, bilet bulmakta zorlandıklarını, bu nedenle eşi ile farklı otobüslerde yolculuk edeceğini belirtti. Mersin’e gitmek isteyen Türkan Korkmaz ise “Çok zor yer bulduk. Normalde 60 lira olan bilet, şimdi 100 lira” dedi. Otobüs şoförü Erdal Gül, “Boş geliyoruz, dolu gidiyoruz. Ayın 30´undan bu yana otobüslerimiz bayram bitimine kadar dolu” diye konuştu. 

Tatil başladı valizini kapan AŞTİ’ye koştu

Ankara haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Ankara ilinden Tatil başladı valizini kapan AŞTİ’ye koştu hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 01 Haziran 2019 tarihinde saat 16 01’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Tatil başladı valizini kapan AŞTİ’ye koştu haberi güncellenecektir.

Yorumlar

Reklam
ETİKETLER: , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.