ALTIN
DOLAR
EURO
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

KARACI, FEDERASYON BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

29.12.2021
446
A+
A-
KARACI, FEDERASYON BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Reklam

İlçemizin sevilen simalarından Ahmet KARACI, 14/01/2022 tarihinde yapılacak olan Fatsa Dernekler Federasyonu Genel Kurulunda, Yönetim Kurulu Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Ahmet KARACI Kimdir?

KARACI, Kumru’da 1972 yılında doğdu. Ev ve iki çocuk babasıdır. Uzun yıllar İstanbul’da esnaflık ve çeşitli spor dallarında sportif faaliyetlerde bulunmuştur. 2015 yılında memleketine dönüş yaparak, Fatsa ilçesine yerleşmiştir. Sırasıyla  Fatsa Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı (2019-2021),Dünya İslam Ülkeleri Karate Federasyonu Türkiye Temsilciliği (2015-2019), Türkiye Karate Federasyonu Ordu İl Temsilciliği (2017-Halen), Dünya Yakın Savunma Federasyonu Ordu İl Temsilciliği Karadeniz Bölge Başkanlığı (2015-Halen), Hankido Federasyonu Ordu İl Temsilciliği Karadeniz Bölge Başkanlığı ve Üst Kurul Üyeliği (2015-Halen), Kızılay Derneği Fatsa Şube Yönetim Kurulu Üyeliği (2019-2021), DASKUT Arama Kurtarma Derneği Ordu İl Temsilciliği (2020-2021), Kumru Esenceliler Mahallesi Güzelleştirme Derneği Başkanlığı (2019-halen), Fatsa Kumrulular Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği (2019-halen), Kumru Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı, Ahmet KARACI Anka Spor Kulübü Derneği Başkanlı ve Antrenörü (2015-halen) olarak görev yapmıştır.

İlçemizdeki Faaliyetleri

2017 yılı aralık ayında Karate Federasyonu İl Temsilciliğine atandıktan sonra, sırasıyla Karate Analig Müsabakası Fatsa (11 il arasında), Karadeniz Fırtına Ligi Kurucu Başkanlığı yapmış, bu ligin final müsabakası Fatsa’da yapılmış ve müsabakaya 17 il katılmıştır. 2018 yılı Karadeniz Hazar Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonasını Fatsa’da yapılmasını sağlamış olup, bu şampiyonaya Gürcistan, Azerbaycan, Türkmenistan, İran, Özbekistan, Ukranya, Türkiye ülkeleri olmak üzere toplam 3500 sporcu, 135 hakem ve federasyon yetkilileri dört gün boyunca Fatsa ilçemizde konaklamış ve ilçemizin tanıtılmasına katkı sağlanmıştır. Çevre ilçelerde de bir çok turnuvalar düzenleyerek gençlerimizin spora olan ilgisinin ve sevgisinin artmasını sağlamış bu vesileyle alkol, uyuşturucu madde gibi kötü alışkanlıklardan gençlerimizin uzak kalmasına katkı sağlamıştır. 2017-2019 yıllarında görev yaptığı Fatsa Federasyonunun organize ettiği hamsi festivalinin ilk olarak Fatsa’mızda düzenlenmesinde ve geleneksel hale gelmesinde katkı sağlamıştır.

Başkan olması halinde, ekibiyle birlikte hedefleri

Fatsa adını taşıyan Türkiye’deki tüm derneklerin, Federasyon çatısı altında toplanmasını sağlayarak, Fatsa’mızın adının dünya çapında duyurulmasına ve tanıtımına katkı sağlamayı hedeflemektedir. Ayrıca daha güçlü bir Federasyon ile bölge halkına hamsi festivali benzeri çeşitli etkinlikler ile katkılar sağlamayı amaçlamaktadır. Diğer taraftan Federasyonun bünyesindeki her siyasi, dini ve felsefi görüşe eşit mesafede ve hoşgörü anlayışıyla birlik ve beraberlik duygusunu en üst seviyeye taşımayı hedeflemektedir. Çeşitli sosyal projeler hazırlayarak, kurumları harekete geçirmeyi ve kurumlar arası iletişimin en üst seviyeye gelmesi sağlanarak, daha verimli ve faydalı projelerin hayata geçmesini sağlamayı hedeflemektedir. Aynı şekilde metropol illerde Fatsa Dernekler Federasyonunun İl Temsilciliklerinin faaliyete geçirilmesini sağlayarak, gurbetçi hemşerilerimiz ile bağlarımızın güçlendirilmesi ve gurbetçi iş adamlarının ve bürokratların desteği sağlanarak ilçemize yararlı faaliyetlerin yapılması hedeflenmektedir.

Yorumlar

Reklam
BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.