ALTIN
DOLAR
EURO
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

Başkan Şahin’den O İddialara Açıklama Geldi.

19.03.2019
1.888
A+
A-
Başkan Şahin’den O İddialara Açıklama Geldi.
Reklam

Basın Açıklaması

Bereketli halkının yoğun teveccühü ve bir dönem daha devam etmem yönündeki halkımızın ısrarlı taleplerini kıramadığımız için, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, MHP Bereketli Belediye Başkan adayı olduk. Daha önceki seçimlerde halkımıza verdiğimiz sözlerin tamamına yakınını gerçekleştirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Gece gündüz demeden, ailemin ve çocuklarımın zamanından fedakârlık yaparak, halkımıza hizmet etmeye gayret ettik. Hizmet ederken Rızayı İlahi dışında hiçbir gayemiz olmadı. Dürüst ve ilkeli bir şekilde, kısıtlı imkânlarımıza rağmen vermiş olduğumuz sözleri yerine getirdik. Eksik kalan hizmetleri de Allah nasip ederse, bu dönem tamamlama niyeti için yola çıkmış bulunmaktayız.

Demokrasilerde, muhakkak birden fazla aday olur. Bu adaylar projelerini, vaatlerini halka anlatırlar. Halkımız da sandıkta vicdanına göre reyini kullanır. Ancak son zamanlarda, siyasi rakiplerimizden bazılarının, gerek sosyal medyada, gerekse toplantılarda, şahsıma yönelik ağır ve mesnetsiz iftirada bulunmaktadırlar. Bereketli de kurulan rüzgâr güllerinden, bereketli RES projesinden, 800.000,00 TL usulsüz para aldığımı, bu paralar ile İstanbul Başakşehir de iki adet daire aldığımı söyleyerek, şahsıma yönelik başlatmış oldukları iftira ve linç kampanyasına devam ediyorlar. Bereketli halkına sesleniyorum. Söz konusu iddiaların iftira olduğuna, çocuklarımın üzerine yemin ediyorum. Bu asılsız iftiraları bana şahsıma atarak, sahada kaybettikleri seçimi, kirli, gayri ahlaki siyaset ile kendi lehlerine çevirmeye çalışıyorlar. Her türlü iftiralara rağmen, kısıtlı imkânlara rağmen halkımın, vatandaşlarımızın yoğun teveccühü beni ayakta tutan, aşkımı ve şevkimi diri tutan yegâne umut olmuştur.

İlk günden bu yana şeffaf, hesap verebilir bir yönetim anlayışını benimsemiş bir idareci olarak; şahsımın, eşimin ve çocuklarımın, e-devlet sisteminde kayıtlı, menkul ve gayrimenkul kayıtlarını kamuoyuna açıklıyor, şahsıma ve aileme haksız ve mesnetsiz iftiralarda bulunan şahıs veya şahıslardan hukuk önünde bu dünyada, mahkemeyi Kübra’da ahirette hesap soracağımın bilinmesini, kamuoyunun bilgi ve dikkatlerine, saygılarımla arz ediyorum.

                                                                Necati ŞAHİN

                                           MHP Bereketli Belediye Başkan Adayı

Yorumlar

Reklam
BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.