ALTIN
DOLAR
EURO
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

YENİDEN REFAH PARTİSİ FATSA TEŞKİLATI 1. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

24.08.2019
991
A+
A-
YENİDEN REFAH PARTİSİ FATSA TEŞKİLATI 1. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI
Reklam

Yeniden Refah Partisi Fatsa İlçe Teşkilatının 1. Olağan Kongresi 24/08/2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Kongrenin açılış konuşması yapan, Yeniden Refah Partisi Fatsa İlçe Başkanı Sn.Orhan Hasoğlu, “Ülke olarak kritik ve sıkıntılı süreçten geçiyoruz. Bir kenara çekilerek olanı biteni seyretmek yerine, dini ve milli sorumluluk bilinciyle vazifeden kaçmadık. Partimizin kuruluşundan bu yana Fatsa halkından büyük bir teveccüh görüyoruz. Bu hareketin temelinde dua, ahlak, maneviyat, adalet ve zalimlere karşı dik durmak var. Partimizin kapısı herkese ardına kadar açık. Bu kapıdan içeri girdiğinizde sevgi bulacaksınız, saygı göreceksiniz, kardeşlik göreceksiniz. Bu itibarla, kongremiz Fatsa halkına, devletimize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra mikrofonu eline alan, Yeniden Refah Partisi Ordu İl Başkanı Sn. Hasan AYGÜN konuşmasında; “Merhum Necmettin Erbakan Hocamız, Osmanlı Sultanlarıyla aynı gaye için hizmet ettiler. Artık bütün insanlığın kurtuluş reçetesi olan milli görüşü siyasi anlamda hakkıyla temsil etmenin zamanı geldi. Bu kutlu kervan aynı Erbakan hocamız gibi siyaseti bir ibadet olarak, anlayış olarak yola çıktı. Bizler hiçbir zaman kısa yoldan makam, mevki sahibi olmanın peşinde olmadık. Bizler iyi ve güzel yapılan işleri takdir etmek, eksik ve yanlış yapılan şeyleri de düzeltmek, doğrusunu göstermek için geliyoruz. Bizim yolumuz sevgi yoludur. Yunus Emre’nin, Hz. Mevlana’nın, Erbakan Hocamızın yoludur. Fatsa İlçe Teşkilatımızın 1. Olağan Kongresi vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

Tek liste ile girilen seçimde, Orhan HASOĞLU, Yeniden Refah Partisi Fatsa İlçe Başkanlığına seçildi.

 

Yorumlar

Reklam
BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.