ALTIN
DOLAR
EURO
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

İslam eserlerine büyük ilgi

30.05.2018
223
A+
A-

ANKARA HABERLERİ İslam eserlerine büyük ilgiHürriyet Haber 27.02.2018 – 16:01 Son Güncelleme : 27.02.2018 – 17:51

İslam eserlerine büyük ilgi
Reklam

Kültür Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin’in katılımlarıyla 16 Ocak’ta açılan sergi, yoğun ilgi üzerine bir ay daha uzatıldı ve mart ayının sonuna kadar açık kalacak. Sergi, Osmanlı padişah fermanları, eski ve yeni hat eserleri, modern ve klasik hilyeler, seçme tezhip örnekleri, yazma Kuran-ı Kerimler, minyatür, çini, ebru ve tesbihlerden oluşuyor. Sergi kapsamında ayrıca Hattat Levent Karaduman tarafından yazılan ve Türk Hat sanatında bir ilk olan Gubari stille yazılmış, Kuran-ı Kerim’in bütününü ihtiva eden devasa eser de ilk kez sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

Ankara haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Ankara ilinden İslam eserlerine büyük ilgi hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 27 Şubat 2018 tarihinde saat 16 01’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça İslam eserlerine büyük ilgi haberi güncellenecektir.

Yorumlar

Reklam
ETİKETLER: , ,
BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.